NIKAD LAKŠE I JEFTINIJE DO STANA: Pronađite svoj savršeni dom na Ledinama za već od 50.000 €!
Nekretnine, Foto: Aleksandar Stojanović, Nemanja Nikolić, printscreen/youtube/bussines insider

SASOMANGE

NIKAD LAKŠE I JEFTINIJE DO STANA: Pronađite svoj savršeni dom na Ledinama za već od 50.000 €!

Saznajte više o pogodnostima koje nude Ledine

Objavljeno: 18:02h

Ledine nude atraktivne stanove po ceni od 50.000 do 150.000 evra. Uz modernu gradnju, dobru povezanost sa gradom i bogatu infrastrukturu, ovo je idealna lokacija za vaš novi dom. Saznajte više o pogodnostima koje nudi ovaj deo Novog Beograda.

Ledine su deo Beograda koji se nalazi na opštini Novi Beograd, blizu Aerodroma "Nikola Tesla" i auto-puta E-75, što ga čini atraktivnom lokacijom za stanovanje zbog dobre povezanosti sa ostalim delovima grada. Ukoliko tražite stanove na Ledinama u cenovnom rangu od 50.000 do 150.000 evra, evo šta možete očekivati:

Lokacija i povezanost

Ledine su smeštene na zapadnom delu Novog Beograda, u blizini ključnih saobraćajnica, što omogućava brzo i lako kretanje ka centru grada, poslovnim centrima, kao i ka drugim opštinama. Blizina Aerodroma "Nikola Tesla" je dodatna pogodnost za one koji često putuju. Takođe, u blizini se nalazi nekoliko linija gradskog prevoza, što olakšava svakodnevne potrebe za prevozom.

Infrastruktura i sadržaji

U okolini se nalazi veliki broj prodavnica, supermarketa, škola i vrtića, što čini ovaj deo grada veoma pogodnim za porodice. U blizini su i sportski centri, parkovi i rekreativni sadržaji, što je idealno za one koji vole aktivan način života. Ledine se razvijaju brzo, sa sve više novih zgrada i renoviranih objekata, što doprinosi modernizaciji i unapređenju infrastrukture.

Ponuda stanova

Stanovi u rasponu od 50.000 do 150.000 evra na Ledinama uglavnom se nalaze u novogradnji ili u renoviranim zgradama. Kvadratura stanova u ovom cenovnom rangu obično varira između 40 i 80 kvadratnih metara, što je idealno za parove, manje porodice ili pojedince koji žele komforan životni prostor.

Pogledajte stanove od 50.000 € na Ledinama

1 / 10 Foto: Sasomange

Pogodnosti stanova

Moderna gradnja: Većina stanova u ovom cenovnom rangu su deo novih stambenih kompleksa, sa modernim arhitektonskim rešenjima i visokokvalitetnim materijalima.

Energetska efikasnost: Novi stanovi su često opremljeni energetski efikasnim sistemima, što doprinosi smanjenju troškova za grejanje i hlađenje.

Sigurnost: Mnogi stambeni kompleksi imaju obezbeđenje, video nadzor i interfone, što povećava nivo sigurnosti.

Parking mesta: Većina novih zgrada nudi i mogućnost kupovine ili iznajmljivanja parking mesta, što je veoma važno u urbanim delovima grada.

Dodatni sadržaji: Neki kompleksi nude dodatne pogodnosti kao što su teretane, bazeni, zajedničke prostorije za stanare, dečija igrališta i slično.

Zaključak

Ledine su perspektivna lokacija za kupovinu stana, nudeći dobar balans između cene, kvaliteta i pogodnosti. Ukoliko tražite stan u cenovnom rasponu od 50.000 do 150.000 evra, možete pronaći kvalitetne opcije koje zadovoljavaju različite potrebe i stilove života. Brzi razvoj ovog dela grada obećava i dalji porast vrednosti nekretnina, čineći ovu investiciju vrlo isplativom.

Bonus video:

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

(Espreso / Sasomange / Marko Bognar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.